ПОКРЕТ НАШИ ИСПРЕД ХРВАТСКЕ АМБАСАДЕ: Они воде геноцидну политику

Д. Балшић

21. 07. 2022. у 12:03

КОНЗЕРВАТИВНИ покрет НАШИ данас је испред амбасаде Републике Хрватске у Београду изнео предлог да улица у којој је смештена та амбасада понесе име Јасеновачких жртава.

ПОКРЕТ НАШИ ИСПРЕД ХРВАТСКЕ АМБАСАДЕ: Они воде геноцидну политику

Фото: Д. Балшић

- Њима је очигледно једино веома лепо када српски туристи остављају свој новац у Хрватској, али им зато изузетно смета када неко из Републике Србије треба да упали свећу за јасеновачке мученике. То је геноцидна политика Хрватске коју деценијама воде против српског народа, зато смо дошли данас овде да их подсетимо да никада нећемо заборавити страдања Срба, од Јасеновца, Јадовна, па све до Олује. Дошли смо са једном иницијативом, да једна улица у Београду добије назив Улица јасеновачких жртава - рекао је Иван Ивановић, председник Конзервативног покрета НАШИ, на конференцији за штампу, која је одржана испред зграде амбасаде Хрватске у Улици кнеза Милоша.

Ивановић сматра да Срби не треба да летују у Хрватској.

- Зато у име свих Срба и нашег покрета позивам све грађане да не иду на хрватско море. Не треба да остављамо новац онима који забрањују да упалимо свећу својом страдалима - казао је Ивановић, који је позвао и на бојкот хрватских производа.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ПРИЧА ЗА НЕВЕРИЦУ: Бора је легендарни ХИТ написао за пет минута - на салвети, у кафани