ХАОС У ЕГИПТУ СЕ НАСТАВЉА: Појавиле се огромне раже у плићаку, туристи у паници

Novosti online

04. 07. 2022. у 17:33

НАКОН што је ајкула убила две жене које су биле на летовању у Египту, туристи масовно објављују снимке са ове туристичке дестинације на којима се види да и друге морске животиње неретко залутају у плићак мора.

ХАОС У ЕГИПТУ СЕ НАСТАВЉА: Појавиле се огромне раже у плићаку, туристи у паници

Фото: Принтскрин Египат инфо

 На Фејсбук страници "Египат - инфо" појавио се нови снимак на ком се види да су две велике раже допливале до плићака. Људи су масовно били преплашени овим призором, па су панично звали спасиоце и истрчавали из воде.

Међутим, појашњено им је да је реч о безопасним ражама. Они, ипак кажу да им није свеједно да се купају.


- Када помислим да је само неколико километара даље жена искасапљена, није ми добро. Још када сам видео ове огромне раже у плићају, одузео сам се од страха. Није ми свеједно ни када ме у води лупи мала рибица, а камоли да видим оволику ражу. Није уопште важно да ли је она опасна или не - каже Сефан Гајић који се тренутно налази у Египту.

Наводно, многи Срби масовно отказују летовања на овој популарној туристичкој дестинацији. Они не желе да се купају са страхом да ли ће страдати од ајкуле или не. Ипак, има и оних који говоре да је много већа шанса да погинеш док шеташ улицом Београда него док се купаш у Црвеном мору.


- Па пре ћу погинути на тотоару, од неког аутомобила или ако ми падне део фасаде на главу него од ајкуле. Страшно је то што се догодило, али се превелика фрка дигла. Ови случајеви су баш ретки - тврди Горан који сада летује са породицом у Египту.                                                                                                                                                                                   

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

02. 12. 2022. у 08:47

Коментари (1)

(УЖИВО) РАТ У УКРАЈИНИ: Руси заробили специјалце-падобранце ВСУ; Амерички плаћеници помажу у припреми хемијских провокација у Украјини