"ВУЧИЋУ НЕ МОГУ ДА ОПРОСТЕ ШТО МУ НИСУ ЗАТРЛИ КУЋУ И ИМЕ" Вулин: "Хрватска се никада није одрекла идеологије усташтва"

Новости онлајн

23. 05. 2022. у 20:12

ПРЕДСЕДНИК Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин поводом најновијих напада на председника Вучића који долазе из Хрватске: Вучићу не могу да опросте што му нису затрли и кућу и име, а дали су све од себе.

ВУЧИЋУ НЕ МОГУ ДА ОПРОСТЕ ШТО МУ НИСУ ЗАТРЛИ КУЋУ И ИМЕ Вулин: Хрватска се никада није одрекла идеологије усташтва

Фото: Танјуг

- Хрватска се никада није одрекла идеологије усташтва и једина политика коју има према Србима је политика насиља и протеривања. Вучићу не могу да опросте што је створио успешну и снажну Србију, подигао њену војску и прекинуо са ћутањем о злочинима усташа и у Другом светском и у грађанском рату током деведесетих година, али Вучићу посебно не могу да опросте што је унук јасеновачког мученика и син једва претеклог Србина из Чипуљића - рекао је Вулин.

- Вучићу не могу да опросте што му нису затрли и кућу и име, а дали су све од себе - изјавио је лидер Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Александар Вулин реагујући на нове нападе на председника Вучића који долазе из Хрватске и на захтев потпредседника "Моста" да се подигне оптужница против Вучића.

БОНУС ВИДЕО:

ОТВОРЕН САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ: Вучић и Орбан на свечаној церемонији

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СПАС У ТУРСКОЈ И УН: Зеленски се узда у Ердогана - Украјина тражи гаранцију