РЕЧИ КОЈЕ КИДАЈУ ДУШУ: Матеј Периш испраћен уз песму Оливера Драгојевића

Новости онлајн

23. 05. 2022. у 12:15

ВЕЛИКИ број Сплићана окупио се данас испред капеле на тамошњем гробљу и на вечни починак испратио Матеја Периша, 27-годишњег младића из Сплита, који је ноћ уочи дочека Нове године без трага нестао у Београду и настрадао у Сави.

РЕЧИ КОЈЕ КИДАЈУ ДУШУ: Матеј Периш испраћен уз песму Оливера Драгојевића

Матеј Периш, Фото Твитер

Млади Матеј сахрањен је данас нешто пре 12 часова. Поред његове вечне куће стоје венци и цвеће у белој боји, пише Република.

Матеј је испраћен уз песму Оливера Драгојевића „Мој липи анђеле”, а почиваће у зидној гробници, недалеко од најбољег друга.

Породица трагично настрадалог Матеја Периша прва је стигла у капелу где је примала саучешће од великог броја људи који су дошли да га испрате.

Ненад Периш, Матејев отац, захвалио се свима на подршци коју је добијао током пет месеци потраге за сином, те замолио јавност и новинаре да се сахрана одржи у кругу најближих пријатеља и породице.

– Поштовани новинари и сниматељи, још једном вам се захваљујем на саосећању и коректном праћењу овог случаја, али још једном вас молим да се због изузетно тешких тренутака за мене и моју породицу суздржите од било какве медијске пажње сахране нашег Матеја и догађаја уз њу. Знам да ћете схватити моју молбу, те вам се због тога у своје име и име своје породице захваљујем - написао је Матејев отац Ненад Периш уочи сахране.

Породица трагично настрадалог Матеја започела је тзв. жаловање, они су јутрос у капели примали саучешће, после чега је планирана миса у знак сећања на трагично настрадалог младића. Миса се одржава на Неслановцу у Цркви Светог Марка у Сплиту.

Хрватски медији подсећају да је на истом месту на ком ће Матеј бити сахрањен, сахрањен и његов најбољи пријатељ Ивор Алунић који је трагично изгубио живот на мотору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХИТ: Србин залутао на нудистичку плажу у Грчкој, није веровао шта види