ЗАСТРАШУЈУЋИ ИЗАЗОВ НА ТИКТОКУ: Семеном течношћу из шприца прскају пролазнике, случај из Миријевског булевара згрозио јавност

Novosti online

21. 05. 2022. у 22:18

ДЕЦА све чешће упадају у разне опасне ситуације тако што се снимају док се гуше пластичним кесама, једу цимет и возе се "прикачена" на жице тролејбуса, а адолесценти дивљају аутомобилима, угрожавајући тако и себе и друге, а све то завршава на друштвеним мрежама.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ИЗАЗОВ НА ТИКТОКУ: Семеном течношћу из шприца прскају пролазнике, случај из Миријевског булевара згрозио јавност

Фото Instagram printscreen

Јавност је остала згрожена након вести да је у уторак увече мушкарац Н. М. (25) семеном течношћу из шприца испрскао девојку С. М. (26) у Миријевском булевару.

Још шокантније је звучала одбрана ухапшеног када је полицији рекао да је то учинио због "челенџа" на друштвеној мрежи Тикток, који му је, како је објаснио, био занимљив.

Ова реченица јесте још један доказ да не постоји изазов са друштвених мрежа који се не може надмашити (јер су изазови све гори), мишљење је стручњака са којима је Курир разговарао.

И заиста, претходних година деца су упадала у разне опасне ситуације тако што су се снимала док се гуше пластичним кесама, возе "прикачена" на жице тролејбуса, а адолесценти су дивљали аутомобилима, угрожавајући тако и себе и друге.

Све те бизарне сцене завршавале су на Тиктоку.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Ласерска хирургија простате - када и коме се препоручује?