НЕНАД ПЕРИШ КРОЗ СУЗЕ: Бол је неиздржива, али Богу хвала само да је чекању крај

Новости онлајн

18. 05. 2022. у 17:15

НЕНАД Периш, отац Матеја Периша чије је тело, како се претпоставља, данас пронађено на Ади Хуји у Београду, признаје да му је лакнуло што је чекању дошао крај, али да истовремено осећа неиздрживи бол.

НЕНАД ПЕРИШ КРОЗ СУЗЕ: Бол је неиздржива, али Богу хвала само да је чекању крај

Принтсцреен

Ненад Периш је рекао да је јутрос примио позив од српске полиције и да му је саопштено да тело пронађено у Дунаву би по свему судећи могло да буде Матејево.

- Позвала ме српска полиција и рекла да је рибар пронашао тело низводно од Панчевачког моста и да на себи има одећу која по боји одговара боји коју је имао Матеј у тренутку нестанка. Док се не спроведе ДНК анализа, не може се са сигурношћу тврдити да се ради о Матеју, али по свему овоме врло је велика вероватноћа да је тако. То би био крај потраге, ако је истина, а мислим да јесте - изјавио је Ненад за ХРТ, па додао:

- Ово није крај, морамо ићи напред сви заједно и поново ћемо се срести из молитву.

Он је додао да, када заврши неке формалности, креће за Београд.

- У току данашњег дана или најкасније сутра ће сигурно стићи резултати ДНК анализе. Кад сам био у Београду ја сам већ оставио своје узорке, тако да имају све што је потребно.

Измучени човек није могао да задржи сузе...

- Истина је истина и она се не може мењати. Могу само рећи 'Богу хвала да је крај овом чекању'. Наравно да је то тешко прихватити. То је невероватно болно, али кажем, поглед напред. Дигни поглед и прихвати Божју вољу.

На крају, Ненад Периш има једну молбу.

- Замолио бих све новинаре да се суздрже од контактирања мене и моје породице. Направићу сиже и послати свим редакцијама. Постоји велико интересовање и захваљујем се свима који су желели да помогну, али ако је ово крај, молим све да прихвате и спусте притисак. Од јутрос ми нон-стоп звони телефон, више је немогуће функционисати.

БОНУС ВИДЕО:

"УГЛЕДАЛИ СМО ГА С БРОДА" Капетан брода: Видели смо да је тело у фази распадања

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

ОДУШЕВЉЕНА: Венус послала поруку Нолетовим клинцима (ФОТО)