ВАЖНА ВЕСТ ЗА ЂАКЕ: Објављено како ће се сутра организовати часови у школама

В.Н.

16. 05. 2022. у 21:51

СВЕ школе добиле су вечерас око 21 сат обавештење о начину на који деца сутра иду у школу. То обавештење је прослеђено родитељима.

ВАЖНА ВЕСТ ЗА ЂАКЕ: Објављено како ће се сутра организовати часови у школама

Фото: Н.Скеднерија

Школе које су данас детаљно прегледане од КД јединица нормално организују наставу. Оне које нису прегледане организују онлајн часове. Уколико сутра пре подне школе буду прегледане, друга смена ће ићи нормално. Уколико до тога не дође и они ће часове слушати онлајн.

Обавештење родитељима основних школа

У обавештењу достављеном родитељима основних школа наводи се да остаје договор да ће се настава сутра одржавати онлине. Уколико у току ноћи дође до промене, односно школа буде прегледана, ученици ће бити обавештени. 

Велики број дојава

Према последњим информацијама од 118 школа до сада је прегледано 69. 

Подсетимо, данас је било више дојава о бомбама на територији града Београда, поред школа мета су били мостови и у касним поподневним сатима јављено је да је постављена бомба и у свим производним погонима Београдског водовода.

Како су "Новости" објавиле све лажне дојаве о подметнутим бомбама упућене су са сервиса Протон мејла.

Подсећања ради, пре данашње акције, од почетка рата у Украјини, забележене су десетине лажних дојава о постављеним бомбама, прво у авионима "Ер Србије" на лету за Москву, па у њиховим пословницама, потом у бројним објектима широм Београда и Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)