У ПЕТАК У “ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА“: Поклон додатак „ТВ Новости“

Novosti online

10. 02. 2022. у 12:03

ЧИТАОЦЕ „Вечерњих новости“ петком очекује најсадржајнији додатак о ТВ програму.

У ПЕТАК У “ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА“: Поклон додатак „ТВ Новости“

Фото: Новости

У новом броју „ТВ Новости“ прочитајте:

* НЕНАД ОКАНОВИЋ О НАСТАВКУ СЕРИЈЕ "СЛОЖНА БРАЋА - ТHE NEXT GENERATION"

Капитенска рола у квизу "Ја волим Србију" одавно је спојила Ненада Окановића са другим Ненадом - Јанковићем, познатијем као др Неле Карајлић. Пре две године, на Окановићев наговор, Карајлић је у четири руке, са сином Срђаном, написао наставак "Сложне браће" из 1995. Уочи финала, које стиже овог викенда на Прву и РТРС, један од продуцената и глумаца Ненад Окановић за "ТВ Новости" открива да је у припреми још једна сезона серије "Сложна браћа - The Next Generation".

* НАТАША АКСЕНТИЈЕВИЋ, УРЕДНИЦА И ВОДИТЕЉКА ЕМИСИЈЕ "НА МОЈ НАЧИН"

За глумицу и водитељку Наташу Аксентијевић публика каже да је непосредна, природна, духовита, помало луцкаста и прави доказ да се упорност и труд увек исплате. Док ишчекујемо филм "Први мај" и серију "Све на длану", гледамо је на К1 како проналази креативне начине да смањи бројку на ваги. Као уредница и водитељка емисије "На мој начин", стала је иза замисли да смрша испред камере.

* БЕТ БЕРС, ЈУНАКИЊА СИТКОМА "КОМШИЛУК ИЗ ЛОС АНЂЕЛЕСА"

Публика се први пут заљубила у Бет Берс у хит ситкому "Две девојке без лове". У интервјуу за "ТВ Новости" глумица, која је проглашена за тренутно најплаћенију женску ТВ звезду на свету, открива које су јој најдраже успомене из серије која јој је донела светску славу, али и по чему памти рад на серији "Комшилук из Лос Анђелеса" чија трећа сезона почиње на Фокс лајфу 15. фебруара.

* ЈЕЛЕНА БАЈИЋ ЈОЧИЋ О ДРУГОЈ СЕЗОНИ "АЗБУКЕ НАШЕГ ЖИВОТА"

Серија "Азбука нашег живота" завршена је на каналу Суперстар ТВ, док ће се са њеним јунацима гледаоци на ТВ Прва дружити још мало. За сутрашњи број креаторка и редитељка Јелена Бајић Јочић сумира утиске и најављује шта нас очекује у другој сезони.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему