МАТЕЈЕВА ДРУГАРИЦА ДОБИЈА ПРЕТЊЕ СМРЋУ: Девојка из Бајине Баште пријавила случај - написао је "Убићу вас"

Новости онлајн

23. 01. 2022. у 22:37

МЛАДИЋ Матеј Периш (27) из Сплита нестао је пре 24 дана у Београду, а последњи је пут виђен у Бетон хали.

МАТЕЈЕВА ДРУГАРИЦА ДОБИЈА ПРЕТЊЕ СМРЋУ: Девојка из Бајине Баште пријавила случај - написао је Убићу вас

Фото: Приватна архива

Потрага за њим траје већ више од три недеље, а коцкице око Перишевог нестанка и даље се нису склопиле. Управо су се, због мистерије којом је овај случај обавијен, на друштвеним мрежама данима појављивале најразличитије теорије о томе да ли је млади Сплићанин жив или није, да ли се негде крије и где, да ли је од нечег бежао или ка нечему ишао у ноћи када је последњи пут виђен.

Матеј Периш, Фото Твитер

Међу онима који су коментарисали Перишев нестанак био је и наводни М. Р., који је на друштвеним мрежама изнео тврдњу да је Матеј жив, представљајући се као "видовњак".

Жељана М. из Бајине Баште, другарица несталог младића, обратила се овом "видовњаку" покушавајући да, како је испричала, утврди због чега је изнео такве тврдње.

- Видела сам тај коментар на Јутјубу, а онда и на Фејсбуку и обратила сам му се. Желела сам да знам како тако нешто може да тврди неко ко Матеја не познаје. Он ме је одмах питао да ли сам ја његова девојка, и да ли мислим да је он будала, а онда рекао како сам ја уплетена у његов нестанак. Нисам желела даљу комуникацију са њим, пошто ми је једном написао да је жив, а онда да је убијен, али ми је он написао: "Убићу вас". Узнемирила сам се, а онда сам ту претњу смрћу пријавила полицијској станици у Бајиној Башти - прича Жељана.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: 

НИСМО ЗНАЛИ СА КАКВИМ СЕ МУКАМА БОРИ: Другари младића који је покушао да се убије скупљају помоћ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе