ПРЕМИНУО ГОРАН ТРИФУНОВИЋ: Новинар изненада умро у 50. години

М. БОШЊАК

22. 01. 2022. у 10:40

ИЗНЕНАДА, у Шведској, преминуо је новинар Горан Трифуновић (50) из вароши Прањани под Равном Гором, чији је био професионални хроничар, често и критичар, оправдано.

ПРЕМИНУО ГОРАН ТРИФУНОВИЋ: Новинар изненада умро у 50. години

Фото: ГМ Инфо

Последњих година живота, радио је за портал ГМ Инфо у Горњем Милановцу као колумниста и извештач.

- Отпутовао је 2. јануара у Шведску, на свом ФБ профилу окачио последњу фотографију пасоша и бординг карте, послао редовну колумну редакцији и најавио следећу, кад се врати... Већ сутрадан се разболео, смештен је у болницу у којој је преминуо – тужно је известила редакција познатог портала.

Трифуновићева новинарска каријера почела је 1998. на Телевизији Горњи Милановац, од њеног почетка рада па све до гашења. Касније, писао је за милановачке недељнике „ГМ Прес“ и „Таковске новине, а од основања портала ГМ Инфо био је члан те редакције. Према његовим текстовима, Милановачко позориште играло је неке своје представе.

- Достојанствен, принципијелан, бескомпромисан у интересу истине и слободе, никада није одступао од својих вредносних судова, увек на страни малих, угњетаваних, а против великих, моћних, бескрупулозних – додаје његова редакција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 27. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас и наредних седам дана