ЈАВЉАЈУ МИ СЕ ВРАЧАРЕ И ВИДОВЊАЦИ: Отац Матеја Периша - Говоре да живи на другом спрату и да је добро

Novosti online

21. 01. 2022. у 23:15

МЛАДИ Сплићанин Матеј Периш (27), нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, када је изашао без јакне из београдског "Готика" и никада се није вратио у њега. Потрага за њим траје 22 дана.

ЈАВЉАЈУ МИ СЕ ВРАЧАРЕ И ВИДОВЊАЦИ: Отац Матеја Периша - Говоре да живи на другом спрату и да је добро

Фото: ATA images

Његов отац Ненад тврди да му је једино битно да сазна истину, ма каква она била.

- Последњих дана јављају ми се врачаре и видовњаци и говоре где ми се крије жив. Једна ми је само рекла да "потражим сина у кући на два спрата која се налази код канала Дунав-Тиса-Дунав". Да Матеј "тамо живи на другом спрату и да је добро". Други ми је чак предлагао да га тражим у неким високим зградама прекопута Готика - ја поново молим људе да се обрате за сваку информацију београдској полицији.

Последњих дана и на друштвеним мрежама појављују се информације везане за Матеја.

- Замолио бих људе да не стављају лажи јер после полиција мора да их демантује. Да се разумемо, ја не бежим од истине, ма каква год она била. Спреман сам на све само да сазнам где је мој Матеј. Свестан сам и да је много времена прошло, али ја као родитељ гајим наду да је мој син жив. Нек ми сви опросте, али ја сам родитељ и докле год постоји мала нада  верујем у најбољи исход - каже Периш.

Нестанaк Матеје Периша 31. децембра прошле године пријавили су његови пријатељи.

- Звали су ме да ме питају шта да раде. Рекао сам им да пријаве нестанак. Рекли су ми да је Матеја наручио боцу вискија и да ју је платио. Од тог тренутка га нису видели , а мислили су да се "запричао са неким". Уплашили су се када су видели његову окачену јакну- каже Периш.

БОНУС ВИДЕО - Реконструкција кретања Матеје Периша у ноћи нестанка

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе