КАЈЕМ СЕ, ТО МИ ЈЕ НАЈВЕЋА МУКА: Огласила се мистериозна Сплићанка о последњем Матејевом позиву

Novosti online

19. 01. 2022. у 11:21

МАЈА С., мистериозна Сплићанка са којом је Матеј Периш (27) остварио последњи контакт, када ју је кобне вечери позвао из клуба "Готик", каже да јој је најжалије што се Перишу није јавила на позив у 22.39 часова.

КАЈЕМ СЕ, ТО МИ ЈЕ НАЈВЕЋА МУКА: Огласила се мистериозна Сплићанка о последњем Матејевом позиву

Фото: Printscreen

Потрага за несталим Перишем траје већ 20 дана, а ново светло на истрагу бацио је податак да је Периш кобне вечери у више наврата био или покушао да оствари контакт са Мајом С., суграђанком која је у то време такође боравила у Београду, али не са Матејевим друштвом.

Она је у Београд стигла пре Периша, а како су хрватски медији појаснили, реч је о девојци која редовно посећује ноћне клубове и београдске кафиће, те се веровало да је Периш управо због тога и контактирао са њом, видевши на друштвеним мрежама да је у Београду.

Након што је информација да је она Матејев последњи контакт изашла у јавност, она је угасила профиле на друштвеним мрежама у повукла се, све до сада. Како каже Маја С., сада се каје јер се није јавила на Перишев позив.

- Нормално да се кајем, то ми је највећа мука од свега, јер сматрам да ме је можда обавестио да долази у Београд, ја бих им рекла где да иду и шта да раде - рекла је Маја С. емисији "Експлозив" на ТВ.

Ово је први пут да је Сплићанка изашла у јавност и рекла било шта о Перишевом нестанку, а њен отац је претходно демантовао информације које су се појавиле у медијима, да јој је одузет пасош и да не може да изађе из Србије.

Фото: Архива Новости/МУП Хрватске

Претходно су се појавиле информације да се Маја С. и Матеј Периш познају годинама. Реч је иначе о имућној Сплићанки која ужива у хедонистичком стилу живота, а власница је неколико пловила на којима је Периш радио као скипер. Интересантно је да је она прва особа која је потврдила да је Периш користио наркотике, за разлику од његових пријатеља који су то у више наврата демантовали.

(Nova.hr)

БОНУС ВИДЕО: 

15. ДАН ПОТРАГЕ ЗА МАТЕЈОМ ПЕРИШЕМ: Потрази се придружио министар Вулин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу