ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Измена режима саобраћаја због радова

Танјуг

18. 01. 2022. у 20:18

НА мосту преко Тамиша код места Орловата обустављен је саобраћај, а алтернативни пут за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат је државни пут Фаркаждин - Ковачица.

ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Измена режима саобраћаја због радова

Фото Архива

За возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловату и даље према Зрењанину алтернативни пут је Фаркаждин - Перлез.

На деоници Жабари - Велика Плана због радова на рехабилитацији пута возила се пропуштају наизменично до 1. фебруара.

На деоници Водањ - петља Колари, у зони петље Колари до 1. марта због радова је за саобраћај затворена претицајна и возна трака у оба смера, а саобраћај се одвија зауставним саобраћајним тракама.

Петља Колари, у смеру Колари-Београд остаје затворена за саобраћај.

На деоници Лесковац (Стројковце) - Лесковац до 1. маја од 7 до 17 часова због радова на редовном одржавању возила се пропуштају наизменично.

Радови на редовном одржавању деонице Звечка - Стублине (Ваљевски пут) у Обреновцу одвијају се под саобраћајем.

На наплатним станицама на ауто-путевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима Хоргош и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута, а на прелазима Градина Шид 60 минута.

БОНУС ВИДЕО - ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Гори аутомобил код Југословенског драмског

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛЕТЊИ ОДМОР ПУНИ БАТЕРИЈЕ ЗА ЦЕЛУ ГОДИНУ: Одаберите зато хотел смештен у лепо окружење, са добром плажом и садржајима за целу породицу