ХРВАТСКИ МЕДИЈИ СУ БЕСНЕЛИ ЗБОГ ЊЕ: Како се Кика Ђукић "попела на трон" и нервирала комшије (ВИДЕО)

Новости онлине

09. 12. 2021. у 14:12

КРИСТИНА Кика Ђукић, српска јутјуберка и инфлуенсерка, преминула је синоћ у Београду. Смрт ове младе девојке је шокирала њене колеге и пратиоце, али и целокупну јавност.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ СУ БЕСНЕЛИ ЗБОГ ЊЕ: Како се Кика Ђукић попела на трон и нервирала комшије (ВИДЕО)

Фото: Youtube/Kika

Кристина Кика Ђукић је објавила своју прву песму која је врло брзо постала једна од најпопуларнијих у региону.

Међутим, и поред великог броја прегледа, песма је имала двоструко више "дислајкова" него "лајкова", па је на хрватском порталу Индекс објављен текст о њој под насловом: "Српкиња обара рекорде: Најпопуларнија песма у Хрватској је гора од сваке цајке".

- Када видите трендинг на Јутјубу у Хрватској, вероватно ћете размислити о томе да својој деци ограничите време на интернету - наводи овај хрватски портал, и додаје да је управо свађа јутјуберке и Баке Прасета разлог зашто је Кика Ђукић добила већи број "дислајкова" него "лајкова".

- Она је главна јунакиња драме с најпопуларнијим балканским јутјубером Баком Прасетом, који ју је брутално извређао у више наврата. Фанови Баке Прасета, којих има више од милион, навалили су на "дислајк" дугме на Јутјубу, па Кика и њена реп песма ових дана обарају рекорде - закључује хрватски портал.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)