НАЈНОВИЈИ ИЗВЕШТАЈ СА ГРАНИЧНИХ ПРЕЛАЗА: На Батровцима теретна возила чекају пет сати

Танјуг

08. 12. 2021. у 14:44

АУТО-МОТО савез Србије у најновијем извештају о стању на путевима и граничним прелазима наводи да теретна возила чекају на Батровцима пет сати, на Шиду два сата, а на Градини сат и по.

НАЈНОВИЈИ ИЗВЕШТАЈ СА ГРАНИЧНИХ ПРЕЛАЗА: На Батровцима теретна возила чекају пет сати

Фото: В. Н.

АМС С упозорава возаче на хладно време и зимске услове за вожњу.

У нижим пределима возаче очекују местимично влажни коловози, док на путевима у планинским подручјима треба рачунати са угаженим снегом на путу, поручује АМС.

У извештају наводе да се данас до 16 часова изводе радови на демонтажи старих и монтажи нових порталних табли обавештења на постојећим порталима кроз град Београд и то испред моста Газела и петље Медаковић, у смеру Београд-Ниш, а испред петље Коњарник у смеру Ниш-Београд.

Радови ће изводе у покрету и саобраћај се одвија претицајном траком.

Измењен је режим саобраћаја на деоници петља Жедник - петља Бачка Топола због радова на рехабилитацији коловозне траке у смеру Суботица - Нови Сад. Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен је у претицајну саобраћајну траку супротног смера и одвија се двосмерно.

До 10. децембра изводе се радови на заштитној одбојној огради у средњем појасу, на деоници петља Пећинци - петља Шимановци, у смеру Батровци - Београд. У току радова за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном траком.

До 10. децембра изводе се и радови на заштитној одбојној огради у средњем појасу на деоници петља Шимановци - петља Пећинци у смеру Београд-Батровци. У току радова за саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном траком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)