ЧАК И ЗА ВРЕМЕ НАЈВЕЋИХ ГУЖВИ, НЕМА КАШЊЕЊА У ИСПОРУЦИ ТЕХНИКЕ

Промо

07. 12. 2021. у 13:00

ЈЕДАН од највећих проблема са којим се суочавају купци беле технике широм Србије је – кашњење у испоруци купљене робе.

ЧАК И ЗА ВРЕМЕ НАЈВЕЋИХ ГУЖВИ, НЕМА КАШЊЕЊА У ИСПОРУЦИ ТЕХНИКЕ

Фото: Техноманија

Рок испоруке робе из асортимана беле технике се најчешће креће у распону од 3 до 15 дана, а и ако успете да се са продавцем прецизније договорите око датума испоруке нико вам не гарантује да ће купљени уређај до вас заиста стићи договореног дана. Зато је важно где купујете технику.

Приоритетна испорука је услуга коју компанија Гигатрон већ неколико месеци нуди купцима беле технике. Купцима уређаја из асортимана беле технике, односно корисницима услуге Приоритетна испорука, Гигатрон гарантује да ће испорука купљене робе бити извршена уговореног дана. У случају кашњења испоруке, Гигатрон ће купцу вратити двоструко већи новчани износ у односу на износ који је купац платио на име испоруке.

Фото: Техноманија

Гигатрон може да се похвали да је у току Црног петка, тачније у периоду од седам дана, обављено преко 5.500 приоритетних испорука, од којих ниједна није закаснила.

Корак даље, у смеру добре пословне праксе и задовољства купаца, представља и могућност осигурања купљених уређаја од случајне штете или крађе, као и могућност осигурања продужене гаранције након истека произвођачке гаранције односно законске саобразности, а све то по врло повољним условима.

Традиционално, највећи избор беле технике, телевизора, телефона, рачунара и друге потрошачке чека вас на Гигатрон интернет продавници, као и у Гигатрон Мегасторе продајним објектима који, поред изузетно богатог асортимана, нуде и простран паркинг, најискусније особље и све остало што ће ваше искуство куповине учинити истински добрим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)