БИО ЈЕ БОЕМ, ВОЛЕО ЈЕ ПЕСМУ: Мрка ће бити сахрањен поред великог певача и свог пријатеља

Novosti online

01. 12. 2021. у 09:43

ПОЧАСНИ председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић, који ће прекосутра бити сахрањен у Алеји заслужних грађана на београдском Новом гробљу, почиваће недалеко од свог вишедеценијског пријатеља, певача Шабана Шаулића.

БИО ЈЕ БОЕМ, ВОЛЕО ЈЕ ПЕСМУ: Мрка ће бити сахрањен поред великог певача и свог пријатеља

Фото: АТА имагес

Гробно место у које ће бити положен сандук са телом Милутина Мркоњића налази се свега неколико метара од гроба краља народне музике. Иначе, Мркоњић ће бити сахрањен одмах поред бившег партијског друга и некадашњег председника Председништва СФРЈ Борисава Јовића. У истом том реду, а поред Јовића, налази се гроб убијеног политичара са Косова и Метохије ‒ Оливера Ивановића.

У делу Алеје заслужних грађана где почива Шаулић, а где ће од сутра почивати и Мркоњић, сахрањени су и глумци Небојша Глоговац и Милорад Мандић Манда, као и легендарни певач народне музике Предраг Цуне Гојковић.

Дубоко и искрено пријатељство Мркоњића са свим члановима породице Шаулић надалеко је познато српској јавности. Захваљујући управо том пријатељству, Мркоњић је упознао певачицу Ану Бекуту, жену са којом је провео последњих десет година живота.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИЧКА КОМПАНИЈА: Средњошколци представљају најбоље производе