Отмени изглед дома у комбинацији са црним акцентима

Промо

25. 11. 2021. у 14:40

У ДИЗАЈНУ ентеријера црна је непролазан тренд и никада не излази из моде. Она траје, а мења се само начин употребе и њена заступљеност у амбијентима.

Отмени изглед дома у комбинацији са црним акцентима

Фото: Форма идеале

Црни акценти су увек сигурна варијанта, јер су најбољи начин да освежите било коју нијансу у вашем ентеријеру.

За украшавање црном углавном је утисак да може бити мрачно и депресивно, али то заиста није случај. Црна даје простору истинску племенитост, аристократски луксуз и елеганцију. Оставља утисак отмености и доноси дозу одређене мистичности, које, када говоримо о детаљима, никада не може бити превише.

Важно је само да имате у виду осећај за пропорцију, као и да знате где црна треба да блиста и има сјај, а где је бољи избор црна мат површина.

Фото: Форма идеале

У дизајну са црним нагласцима, акценат је на графици и јасноћи линија, а уз такав амбијент сјајно би се уклопила витрина САРДИНИА 2К ВС2 која представља спој топлине натуралног и рустичног артисан храста са примесама суптилних црних елемената декора, као карактеристике индустријског стила у дизајну ентеријера. Фотеља Г01 је веома функционална и сјајан додатак амбијенту, а избор тамно црвеног штофа доприноси отмености.

Црна оставља и утисак свечаности, а уз црне детаље пожељно је бирати дубоке нијансе плаве, црвене, зелене, наранџасте и љубичасте, а додатак металног сјаја даје осећај луксуза.

Како амбијент собе у којој преовлађује црна не би изгледао суморно и беживотно, изузетно је важно посветити пажњу осветљењу. Лустер са кристалним привесцима био би сјајан избор, а сјајан ефекат можете остварити и уградном расветом на витринама и ТВ полицама. Витрина МОЛИСЕ 1К ВС у комбинацији артисан храста и црног бојеног стакла одличан је комад за ваш дневни боравак, а пружа и могућност додавања расвете, баш као и ТВ полица МОЛИСЕ. Одличан додатак амбијенту биће и зидна полица МОЛИСЕ ЗП у декору артисан храста и црног бојеног стакла, на коју можете поставити омиљене ситнице и декорацију.

Црну можете свакако комбиновати и са другим бојама. Уместо да истакнете црну на великом комаду намештаја, дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да изаберете црни акцентни сто, попут клуб стола ТОБАГО (ЦФТТ5024). Фотеља у контрастној боји је добар додатак који разбија монотонију, а исту боју можете додати кроз декорацију у целој просторији. Свакодневно уживање приуштиће вам лежај ТАЛИНА у сивој боји, који одликују савремена форма и удобност и одличан је балас анкцентним бојама.

Фото: Форма идеале

Црна је несумњиво изузетно јака у ентеријеру, али то је чини добрим елементом и за класичне и за савремене дизајне. Црним акцентима и додацима ћете на најбољи начин додати контраст и постићи шик и отмени изглед дома.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу