НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМ: Бранислав Лечић открио кроз какакв је пакао прошао после оптужбе за силовање

Новости онлајн

14. 11. 2021. у 18:54

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић укључио се уживо у емисију ''Премијера Викенд специјал'' са једног сета и том приликом отркио како ситуација која се одвија последњих месеци у медијима утиче на њега и како се носи са оптужбама за силовање.

НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМ: Бранислав Лечић открио кроз какакв је пакао прошао после оптужбе за силовање

Фото: Принтскрин/Пинк

- Када добијете такву оптужбу морате бити мудри, да се правда не пресели у медије. Зато сам заћутао, нисам хтео да правим непријатности. Неке колеге су биле свесна да говорим истину. Овакве ствари су ружне ствари и треба да буду пример да се то никада више никоме не деси - прича Бранислав.

- Ово што се мени десило је постало светски тренд. Са амбицијом да се помогне жртвама силовања, постоје и оне које се називају лажне пријаве. Изузетно је важно да се проговори о сексуалном насиљу и жене које су то претрпеле да буду охрабрене да се то процесуира. А мени се догодило управо то супротно да сам лажно оптужен. Никада нисам имао лошу мисао према њој, заједно смо радили на једној представи ''Дневна заповест'' - додаје Лечић.

- То је био највећи шок и мука за мене у животу. Ја сам увек волео и поштовао жене на високом нивоу. Издржавши то, сукобио сам се са намером да се тај случај искористи. Који су мотиви Данијеле, то не може нико да суди. Ја сам предложио одмах полиграф за њу и мене, и медицинска експертиза и ње и мене. То ми је било толико страно и чудно и непознато. Желео сам јој да успе у Америци и нисмо имали контакт никакав, сем професионални. Радили смо припрему материјала за неку сцену, она је то снимила и искористила - истакао је глумац.

- Не дај Боже ником, то је покушај убиства мене, моје каријере, будућности, личности, рада. Такви мушкарци који нешто раде на силу су или болесни или за затвор или лечење. Ја имам и старију децу, зато ја јесам заштитник сваке жене која доживљава такву страхоту. Апеловао сам јавно на Данијелу да не уништава живот ни мени, а ни мојој породици. Направљен је договор са циљем да Данијеле мене нишани, да корист имају други како би се ја уклонио са политичке сцене.

БОНУС ВИДЕО - Промоција новог "албума из карантина" Бајаге и инструктора

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СВИ ЖЕЛЕ ЛЕТОВАЊЕ НА ТИРКИЗНОЈ ОБАЛИ: Кемер вам доноси прелепу боју мора и хотел који носи име те најлепше нијансе плаве