"ТА ПРИЧА ЈЕ ИЗМИШЉЕНА!" Бранислав Лечић отворено проговорио о "афери силовање"- говорио о Данијели Штајнфелд

Новости онлине

06. 11. 2021. у 21:39

БРАНИСЛАВ Лечић први пут у јавности говорио је о афери силовања за коју га је, како је тужилаштво потврдило, глумица Данијела Штајнфелд лажно оптужила почетком ове године.

ТА ПРИЧА ЈЕ ИЗМИШЉЕНА! Бранислав Лечић отворено проговорио о афери силовање- говорио о Данијели Штајнфелд

Архива

Глумац је никад отвореније пришао о целом случају, изневши све доказе до којих је полиција дошла и који су допринели откривању истине.

О томе зашто је баш њега задесила ова афера глумац је истакао да је дуго размишљао о томе.

- Схватио сам зашто ми се ово десило и ту морам бити искрен до краја. Моја слабост јесу жене. То није ништа ново, и то нису само жене као жене која ја обожавам и поштујем. Није ни тајна да ја волим млађе жене и ја се јесам удварао женама и како ја да дођем другачије до жене ако јој се не удварам - каже Лечић.

- Ако сте видели и чули све оно што сам ја показао у случају Данијеле Штајнфелд ни у једном тренутку нисам имао ниједну лошу мисао нити намеру, што је и доказано, та прича је измишљена, али урадио сам нешто због чега ме је све ово коштало. Јасно је коме сам ја сметао и ко ми је добро запржио чорбу. Апсолутно сматрам да да се нисам бавио политиком не би ми се ово ни десило - закључио је глумац.

- За то имам и озбиљне доказе. Погледајте ове папире овде, ја има пуне руке посла. Не бавим се политиком и питање је да ли ћу се опет бавити политиком након што средим свој живот, али је и те како јасно да је цела ова прича била намештена како бих се ја склонио - наглашава глумац.

(Курир)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему