ВИРУС ДЕЦИ УЗЕО РОДИТЕЉЕ, БАКУ И ПРАБАКУ: За месец дана преминула четири члана породице Милошевић из Земуна

В. Н.

29. 10. 2021. у 08:00

ШЕСНАЕСТОГОДИШЊИ дечак, син преминулог возача Хитне помоћи отпуштен је у добром стању пре пет дана са болничког лечења - потврдила је за "Новости" др Оливера Остојић, начелник дечје клинике КБЦ "Драгиша Мишовић".

ВИРУС ДЕЦИ УЗЕО РОДИТЕЉЕ, БАКУ И ПРАБАКУ: За месец дана преминула четири члана породице Милошевић из Земуна

Фото Д. Миловановић

Реч је о сину Дејана Милошевића (46), чија смрт је четврта овог месеца у његовој породици.

Судбина Милошевића из Земуна потресла је Србију. Од ковида је у среду преминуо дечаков отац Дејан, који се лечио у КБЦ "Звездара". Претходно је, у размаку од свега месец дана, последицама короне подлегла и дечакова мајка, баба - мајка његовог оца Дејана - и прабаба. На болничком лечењу је наводно и возачев отац, деда дечака, који се, срећом, опоравио од болести.

Шеснаестогодишњак је хоспитализован на педијатрији "Мишовића" истог дана када је остао без мајке, која је изгубила борбу са короном.

Преминули Дејан Милошевић, који је био дугогодишњи радник београдске Хитне помоћи и његова супруга, иза себе су оставили и ћерку студенткињу. Тешка судбина ове породице изазвала је талас саучешћа запослених у овој служби који су се опраштали од преминулих чланова породице преко друштвених мрежа.

- Вест о трагедији Милошевића нас је истински шокирала. Дејан је био омиљени колега, а у радном веку превезао је небројено тешких болесника. По добром ће да га памте и десетине пацијената које је готово свакодневно возио на дијализу - рекао нам је један од његових колега из Хитне.

Међу коментарима на вест о трагедији њихови познаници навели су да је реч о изузетним људима, који су се злом срећом нашли у вртлогу болести. Највише емоција изазвале су судбине двоје деце која су остала без најближих.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 19. МАЈ 2022: Поново више сунца и за који степен топлије, поподне кошава