ДЕЧАК ОСИМ КОРОНЕ ИМАО И МЕНИНГИТИС? Завршена обдукција Александра Цојића (16) из Крушевца

С. БАБОВИЋ

22. 10. 2021. у 09:30

ПРИЛИКОМ обдукције тела ђака Александра Цојића (16) из Крушевца, који је заражен короном у уторак ујутро преминуо у кућној изолацији, примећени су знаци менингитиса - незванично сазнају "Новости".

ДЕЧАК ОСИМ КОРОНЕ ИМАО И МЕНИНГИТИС? Завршена обдукција Александра Цојића (16) из Крушевца

Фото Приватна архива

Ипак, шта је тачно довело до смртног исхода код дечака код кога је вирус корона потврђен 16. октобра, биће познато тек када стигну коначни резултати.

Управо додатне анализе које ће се радити након обдукције, а које је наложило Више јавно тужилаштво, треба да расветле узрочно-последичне везе могуће упале мозга и ковида, и уопште, сам трагичан ланац који је довео до смрти дечака. Како је "Новостима" предочено у породици преминулог дечака, он се пре смрти жалио на главобољу, повраћао и кашљао.

Његово стање није било тешко, а по саветима лекара из ковид-амбуланте, уз прописану терапију, лечио се код куће. У недељу увече, како су пренели његови најближи, осећао се сасвим добро, чак је играо видео-игре на рачунару.

Од ковида су у породици Цајић оболели и Александрова старија сестра и отац. Свега који дан пре смрти дечака, од заразе је преминуо и његов рођени деда.

Сахрана дечака биће обављена данас у 13 сати на Новом гробљу у Крушевцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу