МИНУТ ЋУТАЊА ЗА АЛЕКСАНДРА (16): Школа у Крушевцу неутешна после смрти ученика

С. Бабовић

20. 10. 2021. у 15:15

МИНУТОМ ћутања у обе смене биће одата последња почаст прерано преминулом ученику Александру Ц. (16), саопштено је из Хемијско-технолошке школе у Крушевцу.

МИНУТ ЋУТАЊА ЗА АЛЕКСАНДРА (16): Школа у Крушевцу неутешна после смрти ученика

Фото: Друштвене мреже

- Како се налазимо у изузетно тешкој ситуацији где су сва окупљања забрањена, то и ми као школа доносимо одлуку да неће бити групног окупљања на сахрани нити обележавања устаљених протокола.

У саопштењу које потписује директорка Верица Агатоновић-Малиновић, а како су “Новости” већ објавиле, наводи се да је ђак био у изолацији од 12.октобра због оца који је ковид позитиван, те од тада није долазио у школу.

- Након ове информације школа није добила ниједну информацију до 19.октобра када одељенски старешина обавешта у 13,30 да је Александар изненада преминуо-наводи се у саопштењу Верице Агатоновић-Малиновић.

Информацију да је од 16.октобра позитиван, потврђује и ЗЗЈЗ Крушевац.

Из школе позивају све ученике и запослене да придржавају свих прописаних мера.У међувремену, од Александра Ц.(16), који је похађао други разред Хемијско-технолошке школе опраштају се другови из клупе, а Ацино одељење 2/6 је у сузама. Тинејџер је, како су “Новости” писале преминуо јуче ујутро у кућној изолацији.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)