ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Деда сахрањен дан пре смрти унука

С. Бабовић

20. 10. 2021. у 12:19

САМО дан пре него што је преминуо А. Ц. (16), ученик Хемијско-технолошке школе у Крушевцу, на Новом гробљу сахрањен је његов деда Верислав Р., сазнају “Новости”. Деда дечака преминуо је у 75. години живота, а на умрлици путем које се обавештавају родбина и пријатељи о датуму сахране - 18. октобар, поред чланова ожалошћене породице наведено је и име унука, који је, нажалост, преминуо јуче.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Деда сахрањен дан пре смрти унука

Фото: С. Бабовић

Како су “Новости” писале, ученик је био позитиван на ковид-19, а у кућној изолацији био је од 12. октобра, након што је вирус потврђен код његовог оца. Деда није живео у заједници с дечаковом породицом и нема информација засада да ли је имао корону. Према речима мајке Ружице Ц., поред њеног супруга, позитивна је у породици била и старија ћерка.

Фото: С. Бабовић

 

    Ружица Ц. испричала је за “Новости” да је њена ћерка у раним јутарњим сатима видела да је син пао из кревета, као и да су покушали да га поврате. Директорка Хемијско-технолошке школе Верице Агатоновић Малиновић предочила је “Новостима” да су имали информацију да је ученик у кућној изолацији, али да породица није информисала школу да је и ученик позитиван. Од разредног старешине, нажалост, стигла је тужна вест. У току је ванредна седница Одељенског већа, након чега ће се школа и званично огласити саопштењем.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Мирослав Цера Михаиловић, прочитао је образложење жирија за доделу ове угледне награде

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)