РОДИТЕЉИ САХРАНИЛИ ЈЕДИНИЦУ: Докторка Ивана (27) преминула на вратима болнице, породица нема од бола

Ј. Д.

20. 10. 2021. у 09:49

ИЗГУБИЛИ смо је за мање од недељу дана. У уторак је установљено да је позитивна на корону, у недељу је више није било. Не можемо да прихватимо чињеницу да је нема, да нам се никад више неће јавити или упутити лепу реч. А била је увек весела и насмејана, спремна да сваког увесели и орасположи - са сузама у очима причају комшије докторке стоматологије Иване Латовљев (27) из Црепаје, која је, нажалост, изгубила битку са ковидом.

РОДИТЕЉИ САХРАНИЛИ ЈЕДИНИЦУ: Докторка Ивана (27) преминула на вратима болнице, породица нема од бола

Породична кућа Латовљевих / Ивана Латовљев - Фото Д. Миловановић / Фејсбук

Туга је и у породичном дому Латовљевих у Црепаји, где родитељи неми од бола нису могли да изусте ни реч. Своју мезимицу сахранили су понедељак и нису желели да причају о тужном догађају који их је задесио. Сузе не могу да зауставе ни колеге из Дома здравља у Ковачици који су и даље у шоку због трагичне вести. Не могу да прихвате чињеницу да Иване више нема. Била је, како причају, једра, здрава и увек насмејана.

- Тешко је сада причати како се заразила. Знамо само да је изгубила чуло мириса и одмах је отишла да се тестира. Тест је у уторак био позитиван - прича један од Иваниних пријатељица. - Била је одмах после тога у кућној изолацији, имала је благе симптоме налик прехлади, колико ја знам. У суботу јој је позлило, почела је да повраћа, била је код лекара, јавила се Хитној помоћи. У недељу ујутро се поново јавила рекавши да јој је опет лоше, тада доктори нису успели да јој измере доњи притисак, па су је одмах послали у болницу.

Колима Хитне помоћи из Црепаје су, у недељу, кренули за Панчево. Међутим, на путу до болнице стање јој се нагло погоршало, и поред напора лекара и реанимације, нису успели да је поврате. Преминула је на вратима болнице. Претпоставке су да је наводно неки тромб кренуо и да је он довео до трагичног исхода, међутим породица није желела да коментарише наводе. Неми од бола, нису могли да говоре о могућим узроцима који су довели до најгорег исхода.

РАДИЛА КАО СТОМАТОЛОГ

ИВАНА Латовљев у року је завршила студије и убрзо након дипломирања запослила се у Дому здравља у Ковачици. Колеге за њу имају само речи хвале, али и пацијенти који је памте као врло пријатну и љупку особу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића