МИНИСТАР ВУЛИН: Објекти "Поште Србије" безбедни - Грађани Србије могу да буду мирни и спокојни

Novosti online

06. 10. 2021. у 13:04

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је данас са директором „Пошта Србије“ Зораном Ђорђевићем о модалитетима унапређења и подизања нивоа безбедности у објектима овог јавног предузећа.

МИНИСТАР ВУЛИН: Објекти Поште Србије безбедни - Грађани Србије могу да буду мирни и спокојни

Фото: МУП

Министар унутрашњих послова истакао је да су објекти "Поште Србије" безбедни, али да ће се радити на томе да буду још безбеднији и заштићенији. Министар Вулин је поручио да  запослени и грађани који посећују објекте овог јавног предузећа, пре свега наши пензионери, могу да буду мирни и спокојни, јер је њихова полиција ту.

- Захваљујући брзом и ефикасном раду припадника полиције у последње три недеље ухапшено је више криминалних група које су пљачкале "Поште Србије". Припадници полиције су у Београду брзом акцијом ухапсили три особе непосредно након извршене тешке крађе у пошти у Ужицу и расветлили више ових кривичних дела на простору Београда за које се терете осумњичени. Украден новац, више од 700.000 динара, пронађен је код осумњичених и враћен пошти у Ужицу - поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

- У претходном периоду полиција је својим интензивним радом расветлила већи број разбојништава и крађа почињених на штету "Поште Србије" и у Шапцу, и у Бабушници, и у другим местима у Србији. У три случаја полиција је починиоце ухапсила непосредно након извршеног кривичног дела - казао је министар Вулин.

Директор "Поште Србије" Зоран Ђорђевић захвалио се министру Вулину и припадницима полиције на ефикасном и одговорном раду и истакао да су у последњем периоду објекти поште знатно безбеднији, а да се радници поште и грађани осећају много сигурније и заштићеније.

Састанку су присуствовали и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић као и директор Пратеће функције безбедности и заштите „Пошта Србије“ Марина Фуртула.

БОНУС ВИДЕО:

ВУЛИН СА ВАТРОГАСЦИМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Пожар и даље букти у Блоку 70

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРАТЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)