КАКО ЈЕ БОЈСИ ПОСТАО СРБИН: Чувени Џон Чалис открио зашто је тражио српско држављанство

Novosti online

07. 09. 2021. у 11:10

БРИТАНСКИ глумац Џон Чалис, познатији као Бојси из популарне серије Мућке, недавно је поднео захтев за српско држављанство, а како каже за ТВ Прва, једва чека да се врати у Србију и сазна више о нашој земљи.

КАКО ЈЕ БОЈСИ ПОСТАО СРБИН: Чувени Џон Чалис открио зашто је тражио српско држављанство

Фото В. Данилов

- Открио сам да имамо пуно тога заједничког, једноставно се смејемо истим стварима, то је било велико откриће. Неко је рекао: „Гледање Мућки је једина ствар која ми је стављала осмех на лице”. Размишљао сам како је било ратовати у Југославији, и наставити после тога нормалан живот - каже Чалис (78).

- Градоначелник ми је предложио да узмем држављанство Србије и тиме се осећам ближе народу. Надам се да ћемо се ускоро видети - поручио је чувени Бојси.

Чувени Бојси открио је да ће наставити да промовише Србију у свету и открио о каквим пројектима сада размишља.

- Имам један пројекат тренутно, а то је да се вратим у Србију и да сазнам још нешто о вашој земљи. Можда напишем књигу, а можда направим још један документарац. Никад ми се то није десило, али осећам у срцу ту везу - закључио је.

- Бојси је много промовисао Србију, ја сам му предложио да узме наше држављанство. Мућке су врло популарне у Србији, народ ту серију доживљава као своју. Имамо сличан хумор - каже заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Вест о томе да ће Чалис добити држављанство Србије првобитно је на Фејсбуку објавио управо Весић.

- Многи су се у Србији обрадовали фотографији коју је британски глумац Џон Чалис, који је тумачио улогу чувеног Бојсија у култној серији Мућке, објавио на друштвеним мрежама. Како и не би, када је на фотографији Џонов црни „мерцедес“, на чијим таблицама пише „Србија“. Време је да откријем тајну како је слика настала - написао је Весић на свом Фејсбук профилу.

(Б92)

БОНУС ВИДЕО - Атмосфера са друге вечери Филмских сусрета у Нишу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)