НИС обрадовао возаче најмодернијим малопродајним објектом: Прва бензинска станица на ауто-путу „Милош Велики“

ПРОМО

01. 09. 2021. у 12:57

УКОЛИКО сте први пут кренули новим ауто-путем „Милош Велики“, али нисте стигли да напуните резервоар пре поласка, познат вам је осећај у тренутку када казаљка на контролној табли почне да пада и схватите да нећете имати где да допуните гориво.

НИС обрадовао возаче најмодернијим малопродајним објектом: Прва бензинска станица на ауто-путу „Милош Велики“

Фото: НИС Промо

 Донедавно бројни возачи су имали слично искуство, а сада је, захваљујући новој бензинској станици НИС-а, под називом „Соколићи 1“, могуће опустити се и уживати у удобној вожњи на поменутој деоници Коридора 11.

Наиме, најновији малопродајни објекат НИС-а налази се у близини Чачка, у смеру од Обреновца ка Прељини. Поменута бензинска станица поседује врхунску дигиталну технологију, модерна „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и пуњач за електричне аутомобиле. У оквиру поменутог објекта, возачи могу пронаћи најквалитетније нафтне деривате домаће производње и богат избор допунског асортимана. У модерно дизајнираном амбијенту неко од 20 запослених радника увек стоји на располагању за помоћ и услугу корисницима.

Фото: НИС Промо

Како би се потрошачима обезбедило врхунско корисничко искуство, модерна бензинска станица „Соколићи 1“ изграђена је и опремљена у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима, а у те сврхе уложено је више од 3,4 милиона евра. Објекат послује под премијум брендом ГАЗПРОМ, и то је 25. по реду малопродајни објекат овог НИС-овог бренда у Србији.

Фото: НИС Промо

Захваљујући светлећим паноима и специјалној расвети, бензинска станица „Соколићи 1“ лако је уочљива са веће раздаљине, посебно у ноћним сатима. Уколико вам допуна горива није неопходна, и даље има много разлога да свратите на ову бензинску станицу. Нови малопродајни објекат богат је разноврсним допунским садржајима попут отворене баште и „Драјв Кафе“ ресторана са широком гастрономском понудом, укључујући велики избор Драјв Кафе бургера и кафу врхунског квалитета. Оно што ову бензинску станицу издваја од већине и чини је идеалном станицом за свеобухватно освежење јесу „фитнес“ кутак са справама за вежбање и дечије игралиште.

Бензинска станица „Соколићи 1“ засада је једини малопродајни објекат на ауто-путу „Милош Велики“ на дужини од скоро 120 километара, а возачи су добродошли да у сваком тренутку сврате, предахну и уживају у савременом амбијенту и богатим садржајима објекта, пре него што наставе даље ка следећим дестинацијама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УПОЗОРЕЊЕ ПРВОГ СТЕПЕНА: Стиже невреме, пљускови и хладни фронт