СПЕКТАКУЛАРНИ ОКРШАЈ У ПОДГОРИЦИ: Колима покушао тешко убиство више особа

М. С.

16. 05. 2021. у 13:08

ПОЛИЦИЈА је у суботу вече ухапсила у центру Подгорице М.С. (20) због сумње да је извршио кривично јело тешко убиство у покушају више особа када је Н.Р. тешко повређен.

СПЕКТАКУЛАРНИ ОКРШАЈ У ПОДГОРИЦИ: Колима покушао тешко убиство више особа

Фото: С. Ђ.

Полиција трага за Л.Б. (20)  због сумње да је оштрим предметом нанео тешке телесне повреде С.С. (22). 

Како саопштава полиција, С.С. налазио у друштву са М.В, Н.Р. и М.Р. у Улици 13 јула у Подгорици када су се Л.Б. и М.С. зауставили возилом марке „БМW“ у њиховој непосредној близини.  Након краћег вербалног конфликта Л.Б. је, како се сумња, оштрим предметом нанео тешке телесне повреде С.С. у пределу врата, након чега се дао у бекство. 

- М.С. је потом сео у возило и великом брзином кренуо у правцу Н.Р, М.В. и М.Р. у намери да их прегази у чему није успео у првом наврату, након чега је возило нагло окренуо на првој раскрсници и вратио се у правцу оштећених. Он је тада возилом остварио контакт са Н.Р. који је тада задобио тешке телесне повреде. М.С. се након тога великом брзином дао у бекство и недалеко од места догађаја остварио контакт са другим возилом где је и лишен слободе од стране службеника Центра безбедности Подгорица. Подгоричка полиција интензивно ради на лоцирању и лишењу слободе Л.Б. - саопштила је у недељу Управа полиције Црне Горе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)