МЕДОЈЕВИЋ ЈАСНИЈИ НЕГО ИКАД: Нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи

Novosti online

07. 05. 2021. у 16:04

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промене и један од лидера Демократског фронта, Небојша Медојевић, сматра да нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи и док ДПС политички делује.

МЕДОЈЕВИЋ ЈАСНИЈИ НЕГО ИКАД: Нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи

Фото: Принтскрин А1ТВ

- Изборна је кампања. И природно су и очекивани мало оштрији тонови. Младе колеге из демократа још не могу да се снађу у сарадњи са (Здравкм) Кривокапићем. Није то лако. Он мења ставове неколико пута на дан, а очигледна је опсесивна симпатија према (Милу) Ђукановићу, коју му је вероватно усадила ректорка (Радмила) Војводић, чија је био десна рука и лева нога.

Када младе колеге лидери демократа мало одрасту, формирају своју породицу, добију своју децу, схватиће и све моје дилеме, битке и грешке. Свако време носи своје бреме. И ја сам у њиховим годинама веровао у идеју да Црна Гора може бити демократска, правна, економски развијена држава. Веровао сам у магични и заводнички сјај старе даме Европе и у утицај међународне заједнице. Данас са 55 година ствари гледам мало другачије. Волим Црну Гору много, али своју породицу волим још више. Зато колеге лидери Демократа, жените се и стварајте породицу, волите и поштујте своје супруге и његујте децу и чувајте нашу традицију и нашу православну веру. У Црној Гори не постоји мафија. Постоје само браћа Ђукановић који су нам отели државу, узели све нас као таоце и наплаћују рекет. Ухапсимо браћу Ђукановић, забранимо ДПС као политичко крило мафије, похапсимо све функционере ДПС-а, њихове тајкуне и шверцере и одузмимо им опљачкано и вратимо народу. Нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи и док ДПС политички делује - написао је Медојевић, а објављено је на Фејсбук страници Демократског фронта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

УПОЗОРЕЊЕ: Грешка којом МЕД претварате у ОТРОВ - унос ове намирнице може бити штетан по ваше здравље