НАОРУЖАН У ЦЕНТРУ ГРАДА: Специјални повратник поново ухапшен због недозвољеног држања оружја

Б. Д.

07. 05. 2021. у 15:59

БАРАНИНУ Д.О. (30), специјалном повратнику, данас је у Основном суду у Бару одређен притвор до 30 дана, а на терет му се ставља кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

НАОРУЖАН У ЦЕНТРУ ГРАДА: Специјални повратник поново ухапшен због недозвољеног држања оружја

Фото Управа полиције

Барска полиција је спроводећи активности на појачаној контоли безбедносно интересантних лица у ужем градском језгру ухапсила је Баранина  код којег је пронашла пиштољ ЦЗ калибра 9мм са 15 комада муниције у оквиру и муницију у илегалном поседу. Полиција је ухапсила Д.О., а судија за истраге му је одредио притвор на предлог Основног државног тужилаштва.

Подсетимо, ово није први пут да полиција хапси Д.О. због кривичног дела недозвољено држање оружја и експлозивних материја. У септембру прошле године, током прославе рођендана, у једном угоститељском објекту близу барске риве  Д.О.  испалио је више хитаца из аутоматске пушке. Д.О. је био на рођенданској прослави код кумова.

Убрзо након тога  је ухапшен. Поступајући по оперативној информацији да је испред једног угоститељског објекта дошло до шенлуцења аутоматским оружјем, полиција је извршила  претрагу терена и више возила. Аутоматску пушку је полицијским службеницима предало лице у чијем је возилу, како се сумња, Д.О. (29) из Бара сакрио наведено оружје.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)