РЕПУБЛИКА СРПСКА УЗ БРАЋУ НА ЈАДРАНУ: СДС подржала коалицију "За будућност Херцег Новог и Боке"

Новости онлине

03. 05. 2021. у 17:00

СРПСКА демократска странка на изборима у Херцег Новом и Боки снажно подржава своју српску браћу окупљену у коалицији „За будућност Херцег Новог и Боке”.

РЕПУБЛИКА СРПСКА УЗ БРАЋУ НА ЈАДРАНУ: СДС подржала коалицију За будућност Херцег Новог и Боке

Фото: Принтсцреен

- Ми посебно желимо да подржимо баш те наше сународнике јер они воле Републику Српску и не руше је тврдњама да је у ратним сукобима у БиХ наша храбра и часна војска починила геноцид, укључујући и дешавања у Сребреници. Такође, као политичка организација која држи до интегралног српства и одбране територијалног интегритета државе Србије ми не можемо подржати политику Мила Ђукановића, Здравка Кривокапића и Алексу Бечића који не само да признају лажну државу Косово него честитају и избор албанских функционера који су били припадници терористичке ОВК и који су на подмукао и свиреп начин убијали наше сународнике и рушили српску државу и њене светиње - наводе из СДС.

Из те странке су позвали све пријатеље Републике Српске из Херцег Новог да подржи коалицију "За будућност Херцег Новог и Боке". 

- Ми никада нећемо направити грешку неких овдашњих српских политичара који су у време референдума у Црној Гори 2006. године, стали уз Мила Ђукановића и рушили заједничку државу Србије и Црне Горе. Тада су приде још и тврдили да је то интерес Републике Српске и нашег народа. Што је била велика лаж - наводе из СДС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)