ДОЂИТЕ ДА ЛЕТУЈЕТЕ У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Директор ТО Београда подржао коалицију ЗБХНБ и позвао Србе у бисер Јадрана

Новости онлине

01. 05. 2021. у 17:55

ДИРЕКТОР Туристичке организације Београда, Миодраг Поповић, подржао је данас коалицију За будућност Херцег Новог и Боке и позвао Београђане да дођу у Херцег Нови.

ДОЂИТЕ ДА ЛЕТУЈЕТЕ У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Директор ТО Београда подржао коалицију ЗБХНБ и позвао Србе у бисер Јадрана

Фото: За будућност Херцег Новог и Боке

Он је у разговору са носиоцем листе Иваном Отовићем и кандидаткињом за одборницу, Весном Самарџић, истакао да Нови има посебно место у срцу Београђана.

- Велика ми је част што могу да вас поздравим у име Туристичке организације Београда и  Београђана. Овде сам у двојакој улози, једна је када дођем овде као и сваке године, да вас Новљане и све из Боке позовем да дођете у госте у Београд. Ви сте наши драги гости, а надам се и ми вама. Такође ми је велика част да на позив Андрије Мандића дођем и подржим ваше напоре за бољи и лепши Херцег Нови. Нови има посебно место у нашим срцима, и сваки ваш успех и напредак гледамо као свој. Ми вас сматрамо као своје и најрођеније, и надамо се вашем успеху - казао је Поповић.

Он је пожелео успешну туристичку сезону Херцег Новом и Боки, и казао да очекује долазак великог броја Београђана, јер долази свој код свога.

Носилац листе коалиције За будућност Херцег Новог и Боке, Иван Отовић, захвалио се на подршци Миодрагу Поповићу и казао да је његов долазак потврда да наша коалиција има одличну сарадњу са Туристичком организацијом Београда.

- Долазак г. Поповића и његова подршка су потврда да и ове сезоне очекујемо долазак још већег броја Београђана у наш град. Херцег Нови је увек био место које радо дочекује наше драге госте, нашу браћу из Београда. Као што говоримо у нашој кампањи - коалиција За будућност Херцег Новог и Боке радиће на јачању односа са нама братским државама, са оним тржиштима одакле долази највећи број наших гостију. Сарадња коју смо ми успоставили са Туристичком организацијом Београда донеће много тога доброг свима нама - рекао је Отовић.

Кандидаткиња за одборницу коалиције За будућност Херцег Новог и Боке, Весна Самарџић, казала је да посета Миодрага Поповића потврђује да Херцег Нови и наши суграђани који се баве туризмом могу имати ветар у леђа када је ова сезона у питању и да могу да рачунају на посету наших пријатеља из Републике Србије, као и оних из Републике Српске.

(ИН4С)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)