ОДУСТАО ОД БОРБЕ ЗА НОВИ МАНДАТ: Стеван Катић није кандидат Демократа за председника Општине?

Novosti online

23. 04. 2021. у 12:46

СТЕВАН Катић, актуелни градоначелник Херцег Новог и носилац листе Демократа, очигледно је одустао од борбе за нови мандат.

ОДУСТАО ОД БОРБЕ ЗА НОВИ МАНДАТ: Стеван Катић није кандидат Демократа за председника Општине?

Фото архива

Наиме, суочен са истраживањима која Демократама не дају наду да ће бити најјачи у Херцег Новом, он се окренуо тражењу неке друге функције. Информације говоре да покушава да се смести у неку амбасаду. Међутим, како би се одржала нада њихових присталица у неки успешан резултат, позиција градоначелника обећава се посланици Демократа Тамари Вујовић.

Како год, све то личи на обману и превару сопствених бирача, којима је јасно стављено до знања да је Стеван Катић кандидат за градоначелника, а он се, на другој страни, већ пакује и спрема за дипломатију. Све то је изазвало турбуленције унутар ове странке, које су већ почеле када су Бечић и Катић нека важна мјеста на одборничкој листи удијелили фантомској странци ,,Нови побјеђује”, и тако ће без мандата остати неки значајни људи из херцегновских Демократа.

Зато данас трагикомично делују аутобуси, који ових дана круже по Херцег Новом, са ликовима Алексе Бечића и носиоца листе Стевана Катића. Уместо да саопште својим бирачима да Стеван није кандидат за градоначелника, они га још увиек упорно промовишу.

(Радио Јадран)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)