ОБЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ: Добио три године затвора

М.С.

20. 04. 2021. у 10:56

У ВИШЕМ суду у Бијелом Пољу на три и по године затвора осуђен је С. Б. (22) из Колашина, који је оптужницом Вишег државног тужилаштва у Бијелом Пољу био оптужен да је починио кривично дело обљубе над немоћним лицем.

ОБЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ: Добио три године затвора

Фото Depositphotos

Оптужницом је тврђено да је он 30 јула 2018. године у Колашину способан да схвати значај својих дела и управља поступцима, свестан забрањености радњи које је предузимао, хтео њихово извршење и извршио обљубу над малолетном особом. Према наводима оптужнице, С.Б је искористио њено физичко и психичко стање у којем се она налазила због конзумирања веће количине алкохола и енергетског пића, због чега није била способна за отпор.

Он је из кафе-бара, где су обоје са друштвом боравили, повео у правцу њене куће и када су дошли до једне стамбене зграде, увео је у подрумску просторију гдје јој је, док је оштећена плакала и покушавала да пружи отпор гурајући га од себе, са ње одећу и веш и обљубио је. Када је пустио оштећена је пала и задобила лаке телесне повреде, део је навода оптужнице.

Цео догађај полицији је пријавила мајка малолетнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)