НЕМА СЛУЖБЕНОГ ГОЊЕЊА ЗБОГ НАЛИВАЊА ВОЗИЛА ФЕКАЛИЈАМА! Огласио се основни државни тужилац у Бијелом Пољу

М. С.

16. 04. 2021. у 22:43

БЈЕЛОПОЉСКА полиција предузела је мере и радње из своје надлежности у односу на инцидент који се догодио 11. априла око 19 часова када је у месту Ракоње једно лице просуло фекалије по возилу које се кретало у колони.

НЕМА СЛУЖБЕНОГ ГОЊЕЊА ЗБОГ НАЛИВАЊА ВОЗИЛА ФЕКАЛИЈАМА! Огласио се основни државни тужилац у Бијелом Пољу

Фото: Управа полиције Црне Горе

Упознат је надлежни тужилац који се изјаснио да се у радњама овога лица не стичу елементи кривичног дела које се гони по службеној дужности.

Ово је саопштила Управа поције Црне Горе која је "прикупила обавештења у односу на овај догађај од десет лица, те се интензивно ради на утврђивању идентитета лица које је виновник инцидента".

- Полиција је проследила иницијативу Суду за прекршаје у Бијелом Пољу ради издавања наредбе за вештачење ДНК трагова са предмета извршења прекршаја који су пронађени и изузети са лица места.

Против два полицијска службеника која су планом Центра безбедности Бијело Поље били распоређени на позицији надвожњак Ракоње, поднесен је предлог за покретање дисциплинског поступка због почињене теже повреде службене дужности, кажу из полиције, поводом инцидента у недељу вече у Бијелом Пољу, који је "запалио" друштвене мреже.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)