ПАС ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ БИО СА ЊОМ: Кјара испричала да је захваљујући љубимцу преживела, сада га забринути власници траже (ФОТО)

Novosti online

14. 04. 2021. у 01:01

ВЕСТ да је осмогодишња девојчица Кјара, која је синоћ нестала на подручју Котора, нађена жива и здрава, обрадовала је не само комшије које су се активно укључиле у потрагу, већ и читав регион.

ПАС ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ БИО СА ЊОМ: Кјара испричала да је захваљујући љубимцу преживела, сада га забринути власници траже (ФОТО)

Фото: Друштвене мреже

Након што се прича срећно завршила и девојчица је пронађена, она је објаснила тати шта се догодило и како је преживела ноћ у шуми, а њену причу је на друштвеним мрежама објавила Кјарина васпитачица која је била активна у потрази за маленом.

Кјара је тати испричала да је пас Шарлота био стално са њом.

- Пас је стално био са Кјаром. Када су се уморили пас је ископао рупу за девојчицу да се сакрије и легне испред ње да јој да топлину. Пошто је био избоден трњем, Кјара је извадила сваки трн, док је он њој лизао јој руке да их угреје. На крају је ставила главу на његова леђа и заспала - пише у објави Кјарине васпитачице.

Према њеним речима, Кјара и верни пас су ујутру наставили пут ка звуцима аутомобила. Када их је војска видела и кренула са њима, пас се уплашио и побегао.

 

Please help me to find the missing dog Charlotta she is also part of our family. Tel 069951860

Posted by Lyarskaya Olga on Уторак, 13. април 2021.

На друштвеним мрежама се шире објаве са фотографијама храброг пса ког забринути власници и даље траже.

Уколико приметите негде пса са фотографије, молимо вас да јавите забринутим власницима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)