МИЛО О ТАЈНОМ САСТАНКУ СА КРИВОКАПИЋЕМ: Причали смо о могућности за сарадњу!

В. К.

13. 04. 2021. у 20:57

ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Мило Ђукановић је казао да је јуче са премијером Здравком Кривокапићем и шефом парламента Алексом Бечићем имао консултативни састанак који се тиче припреме наредне седнице Савета за националну безбедност.

МИЛО О ТАЈНОМ САСТАНКУ СА КРИВОКАПИЋЕМ: Причали смо о могућности за сарадњу!

Фото: AP Photo/Ристо Божовић/Председништво Црне Горе/ДФ

- У оквиру тога смо се наравно дотакли и политичких тема и закључили да је јако пуно питања које морамо брзо ставити на дневни ред и да покушамо да пронађемо неке могућности за сарадњу која ће доприненити да се макар део неизвесности која данас оптерећује црногорску збиљу, отклони - додао је Ђукановић на РТЦГ.

Оцене премијера Кривокапића и потпредседника Владе Абазовића да он лично дестабилизује Црну Гору, Ђукановић је окарактерисао као одсуство способности да се реално сагледају разлози за политичке процесе који се догађају у Црној Гори, или невешт покушај замене теза.

- Ја заиста не желим да верујем да је некомпетентност Владе у сфери политике толика да они не виде оно што је очигледно - казао је Ђукановић.

Додајући да су политике нове Владе произвеле незадовољство људи који су на улице изашли "без било чијег позива".

- Протести би изгледали много моћније и били би организованији да их је организовала Демократска партија социјалиста - уверен је Ђукановић.

Он тврди да долази до "рестаурације великодржавних национализама, пре свега великосрпског".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Palestinci

13.04.2021. 21:29

Nemaju pareeeeee, Milo je sklonjen jer nije vracao dugoveeee, a ova figura Krivokapic ide i moli da pita gde su pareeeee. Crna Gora je u Bakrottttu. Nema Srba Crnogoraca Albanaca Muslimana niko im nedaaaaa vise nijednog centa jer ne vracaju. Meni su duzni i ruzni za drzavne obveznice. Ne isplacuju ihhhh blokirane suuuuuu. Bankrot kakvi Srbi kakve carape. Nemaju dinara .