НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА: Мило на тајном састанку са Милом и Кривокапићем био и Бечић

Novosti online

12. 04. 2021. у 19:56

ПРЕМИЈЕР Здравко Кривокапић се данас тајно састао са предсједником Црне Горе Милом Ђукановићем. Том састанку је писуствовао и Алекса Бечић, а што је потврдило и тамошње Министарство одбране.

НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА: Мило на тајном састанку са Милом и Кривокапићем био и Бечић

Фото: AP Photo/Ристо Божовић/Председништво Црне Горе/ДФ

Кривокапић и Бечић су тражили од Ђукановића подршку за смену министра правде Лепосавића, а заузврат Ђукановић је тражио од премијера и председника Скупштине да настави процес удаљавања од ДФ-а и њихове просрпске политике, што је након састанка

На састанку је такође договорено да остану кадрови ДПС-а у Управи за царине, Централној банци, Управи прихода и безбедносном сектору и да се опструира чистка кадрова лојалних Милу Ђукановићу укључујући и тужилаштво.

После открића које се десило на састанку са лидерима парламентарне већине у Црној Гори, у тамошњим медијима су се појавиле информације да је данас био састанак Савета за одбрану и безбедност, али са тог наводног састанка нема фотографија.

Наводи се да Алекса Бечић уопште не долази на састанке с лидерима парламентарне вецине, али је зато врло редован кад га зове Мило Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)