КРИВОКАПИЋ СЕ ТАЈНО САСТАО СА МИЛОМ: Бесно напустио састанак, потврдно одговорио Кнежевићу на питање о сусрету!

В. К.

12. 04. 2021. у 19:17

ПРЕМИЈЕР Здравко Кривокапић се данас тајно састао са предсједником Црне Горе Милом Ђукановићем.

КРИВОКАПИЋ СЕ ТАЈНО САСТАО СА МИЛОМ: Бесно напустио састанак, потврдно одговорио Кнежевићу на питање о сусрету!

Фото: Председништво ЦГ

Сусрет се догодио данас током дана, прије него што је Кривокапић дошао на унапред договорен састанак са лидерима парламентарне већине.

Да се иза очију јавности данас састао са Ђукановићем, потврдио је сам премијер на састанку са лидерима странака парламентарне већине који се управо завршио у згради Владе.

На питање лидера ДНП-а Милана Кнежевића да ли се раније током дана састао са лидером ДПС-а, и то пре састанка са представницима вечине, Кривокапић је одговорио потврдно, не желећи да каже о чему је са Ђукановићем разговарао,

Након признања Кривокапића да се срео са Ђукановићем, премијер је љутито напусти састанак.

Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да је премијер Здравко Кривокапић оптужио њега и потпредседника Владе Дритана Абазовића "да руше Владу".

- Саопштио је да има информације о томе - рекао је Кнежевић новинарима након састанка у Влади.

Главна тема састанка требало је да буде како да се превазиђе криза власти након што је премијер затражио смену министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића.

На састанак су дошли председник Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић, Демоса Миодраг Лекић, Демократске народне партије Милан Кнежевић, Нове Андрија Мандић, Покрета за промене Небојша Медојевић, функционери Демократа Момо Копривица и Борис Богдановић, лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић.

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић, након састанка је казао да није направљен помак у односу на кризу.

- Поручили смо премијеру да Демократски фронт неће гласати за разрешење министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића. Позвали смо Кривокапића да нађе заједнички језик са Лепосавићем и да се криза у Влади превазиђе. Нажалост, премијер није прихватио предлог - казао је Мандић.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)