KИДИСАЛИ СУ КАО ЗВЕРИ! Повређени Беранац за "Новости" о нападу Комита

Новости онлине

11. 04. 2021. у 21:03 >> 22:10

ШЕТАО сам са девојком, када су нас из колоне окићене црногорским заставама засули увредама, а било је и флаша. Одједном су као побеснеле звери излетели из кола, вероватно су ме препознали, па им се то није допало.

KИДИСАЛИ СУ КАО ЗВЕРИ! Повређени Беранац за Новости о нападу Комита

Фото: М.С.

- Знамо сви због чега су ме напали, али, не бх сада о томе. Њих десетак, кидисало је на мене. Тукли су ме крвнички, бацили ме на земљу и шутирали. Мени и девојци су псовали мајку. Срећом, наишао је човек који ме је спасио од тих битанги - прича за "Новости" млади Беранац Д.Л., који је у недељу вече нападнут из ''комитске'' колоне у улици ''29 новембра''.

Фото: М.С.

 

- Добро се завршило, јер, кидисали су на на једног човека, који је завапио:Дете од две године је са мном! Шта вам је? Одустали су, на сву срећу - прича Д.Г., за "Новости" после снимања у Општој болници у Беранама где је довезен у пратњи полицајца, који га је одвео да да изјаву припадницима полиције о целом инциденту, који се збио у близини једне банке чије камере су забележиле догађај.

Како "Новости" сазнају, полиција у Беранама је брзо реаговала после овог инцидента и ухапсила четири или пет хулигана који ће сутра бити приведени у Суд за прекршаје, али, по свој прилици и предати Основном државном тужилаштву, ако се утврди да у њиховом понашању има елемената кривичног дела.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)