"ВИ СТЕ ИЗВЕЛИ ЉУДЕ НА УЛИЦЕ": Веселин Вељовић одговорио Здравку Кривокапићу

В. К.

11. 04. 2021. у 20:14

НА реакцију Здравка Кривокапића огласио се Веселин Вељовић.

ВИ СТЕ ИЗВЕЛИ ЉУДЕ НА УЛИЦЕ: Веселин Вељовић одговорио Здравку Кривокапићу

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Vijesti online

- Најновијем, а ко зна којем по реду у последњих недељу дана, оптужио ме за организацију протеста и управљење Патриотско комитским покретом.

- Такве оптужбе сам недавно одбацио, и зато данашњу изјаву премијера схватам као малициозно пребацивање одговорности за дестабилизацију државе, која је последица поступака Кривокапићеве незнавене Владе - наводи Вељовић.

- Ви сте господине Кривокапићу извели људе на улице, а не Веселин Вељовић. Ви сте уз све проблеме са којима се наша држава суочава, као приоритет поставили етнички инжењеринг на штету Црногораца и мањинских народа. Зато, када следећи пут будете тражили кривца за бунт народа и протест против ваших напора да по сваку цену обездржавите Црну Гору, промените њену демографску структуру и уништите њено грађанско биће, довољно је само да погледате у огледало - и наћи ћете га - истакао је Вељовић.

Он је додао да се председник Владе недостојно понаша функцији коју обавља.

- Саопштавате грађанима неистине у поводу важних тема о којима лакомислено и еуфорично али пре свега без чињеница говорите. Дакле, Црногорске комитске и патриотске организације су легитимне и легалне групе грађана који се боре за очување Црне Горе и црногорског националног и грађанског идентитета. Ако вам је свака истина као ова да ја предводим наведене организације онда грађани ове Државе треба да буду озбиљно забринути куда ваша неспособна дружина води ову поносну Државу. Већ сте препознати као особа која не држи реч па од вас све што кажете и није важно и значајно јер то већ нико не доживљава за озбиљно. Истина је да патриотске организације не водим, нисам њихов члан и немам било какве везе са њиховим активностима али поштујем њихов рад уз уверење да ће их бити све више свакога новог дана. Радије са њима и један дан, него са душманина свега црногорског - рекао је Вељовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)