СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Лепосавићу угрожена безбедност након најновијег потеза владе!

Novosti online

11. 04. 2021. у 18:45

МИНИСТРУ правде, људских и мањинских права Владимиру Лепосавићу додатно је угрожена безбедност забраном паркирања његовог службеног возила у гаражи Владе!

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Лепосавићу угрожена безбедност након најновијег потеза владе!

Фото Скупштина ЦГ

Крајем јануара из Сектора за обезбеђење личности и објеката обавестили су министра да због безбедносне процене није сигурно да се службено возило МП у вечерњим сатима паркира на паркинг простору Министарства правде и да се исто у овом периоду паркира у гаражи Владе Црне Горе.

Три дана касније на основу ове процене добијено је усмено одобрење Генералног секретаријата Владе да се ово возило паркира у гаражи Владе након тога додељене су картице за коришћење гараже.

У уторак су, међутим, "искључене" картице за гаражу Владе, а обезбеђење министра Лепосавића добило је усмено обавештење да ВИП возило Министарства правде више не може да се паркира у гаражи Владе по налогу из кабинета Генералног секретаријата!

Овим је директно угрожена безбедност министра Лепосавића, с обзиром на актуелну безбедносну ситуацију везану за хајку на министра, протесте тзв "комита" који су се пре неколико дана одвијали у непосредној близини МП и рад управо завршени рад министра на тужилачким законима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)