СКАНДАЛ НА УЛИЦАМА ПОДГОРИЦЕ: Комите певају Томпсонове усташке песме, ори се "Бојна чавоглаве" испред зграде Владе Црне Горе (ВИДЕО)

В.К.

08. 04. 2021. у 13:27

ИСПРЕД зграде Владе у Подгорици одржава се скуп поводом најављене измене Одлуке о критеријумима за стицање црногорског држављанства пријемом и измене Закона о регистру пребивалишта и боравишта.

СКАНДАЛ НА УЛИЦАМА ПОДГОРИЦЕ: Комите певају Томпсонове усташке песме, ори се Бојна чавоглаве испред зграде Владе Црне Горе (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Организатор скупа је Патриотско - комитски савез.

На друштвеним мрежама су се појавили снимци на којима се чује да окупљени певају песму "Бојна чавоглаве", хрватског певача Марка Петровића Томпсона.

Раније данас, полиција је окупљене упозорила да се разиђу, пошто је забрањено окупљање у складу са епидемиолошким мерама.

Они су вређали полицију, гађали их јајима и покушали да сруше заштитну ограду, вређајући и функционере владајуће коалиције, наводе црногорски медији. 

Осим тога, присталице ДПС - а и Комите из Никшића су покушале да дођу до Подгорице, упркос забрани међуградског саобраћаја. Када их је полиција зауставила

На снимку се види група грађана која се попела на возило "мерцедес" (ПФ ЦГ 301), које припада сектору за послове протокала, Генералног секретаријата владе.

Окупљени су се у покушају да спрече пролазак возила, попели на службено возило.

Две особе које су се попеле на хаубу возила, пошто је оно кренуло су пале на пут.

Полиција грађанима који су се упутли ка Подгорици, не дозвољава пролаз, без ваљаних папира.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)