КРИВОКАПИЋ ОТИМА СВЕТИЊЕ?! Историчар Раковић упозорио на то шта се крије иза смене министра Лепосавића

Novosti online

06. 04. 2021. у 13:07

ИСТОРИЧАР др Александар Раковић забринут је да је потез Здравка Кривокапића, да покрене процедуру смене министра Лепосавића, можда усмерен за изазивање кризе како не би био потписан темељни уговор Црне Горе са Српском православном црквом

КРИВОКАПИЋ ОТИМА СВЕТИЊЕ?! Историчар Раковић упозорио на то шта се крије иза смене министра Лепосавића

Фото: Пинк тв принтскрин

- Најновији скандалозни потез Здравка Кривокапића, да покрене процедуру смене министра Лепосавића, могуће је да је усмерен за изазивање кризе како не би био потписан темељни уговор Црне Горе са Српском православном црквом.

С тим у вези могу бити и најновији напади на српски идентитет Црне Горе који стижу из цетињског круга Митрополије црногорско-приморске, а притом су јуче кулминирали објављивањем скандалозног текста “Идентитет – јуче, данас, сјутра”, с позивањем на 1918. скоро са истом аргументацијом као што то чине ноторни црногорски сепаратисти.

Да би се уподобиле ове прилике, потребно је реално сагледати ситуацију, без иделопоклоничког односа према премијерској функцији или свештеничкој мантији. Стога би било разумно растеретити се политичког терета који српском народу праве црногорски сепаратисти Здравко Кривокапић и Гојко Перовић - сматра др Раковић.

(Видовдан.орг)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)