ХИЉАДУ НОВЉАНА ПОДРЖАЛО: Радници Вектра Боке и даље протестују због приватизације ХТП Бока

В.В.

02. 04. 2021. у 00:17

ЗА САМО два дана петицију бивших радника Вектра Боке у Херцег Новом, која је и наставак протеста због незаконите приватизације некадашњег ХТП Бока, потписало је на две локације, код Омладинског парка у Игалу и на Тргу Николе Ђурковића више од хиљаду грађана.

ХИЉАДУ НОВЉАНА ПОДРЖАЛО: Радници Вектра Боке и даље протестују због приватизације ХТП Бока

Фото: В.В.

Циљ петиције је преиспитивање приватизације у којој је према речима радника Вектра Боке све било незаконито ираскид уговора по свему неуспеле приватизације у којој су сви на губитку. Држава је изгубила преко 50 милиона евра.

- Ово је начин да бар неко обрати пажњу на нас, јер смо у праву све време што је делом већ доказано, а делом ће тек бити доказати. Желимо да нам грађани помогну да се хотели врате граду, да ХТП Бока оживи, рекао је Ђорђе Рајак, представник НВУ "Бивши радници Вектра Боке".

Потписивање петиције ће бити настављено и наредних дана. Грађани данас коментаришу да је овај потез требало повући и раније а очекују да реагују и општина и држава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Hercegnovljanin

03.04.2021. 18:20

Сви ти хотели су руинирани а и остала "вектра" имовина. Обратите пажњу на Њивице и хотел Ривијеру. Она је још увек функционална али одсечена од града и грађана. Вратите Њивице поново у Херцег Нови !