ОГЛАСИО СЕ БУДУЋИ ГРАДОНАЧЕЛНИК НИКШИЋА! Ковачевић запитао народ: "Докле се то чује да нема ДПС-а" - а онда се проломила песма (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 03. 2021. у 22:06

НОСИЛАЦ листе коалиције "За будућност Никшића" Марко Ковачевић и председник Изборног штаба Андрија Мандић обратили су се вечерас грађанима.

ОГЛАСИО СЕ БУДУЋИ ГРАДОНАЧЕЛНИК НИКШИЋА! Ковачевић запитао народ: Докле се то чује да нема ДПС-а - а онда се проломила песма (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Мандић је пред свим слободним људим Никшића и Црне Горе саопштио две важне вести.

- После 20 година власти Мила Ђукановића у овом граду он је поражен. Та победа надраста сва очекивања које су имали људи из ДПС и из организованог криминала, зато што су веровали да ће они вечерас да проглашавају победу.

Он је рекао да ће заједно са трећепласираном листом премијера Здравка Кривокапића и председника Скупштине Алексе Бечића да формира већину у Никшићу.

- И она друга важна информација је да су се стекли услови да наш млади Марко Ковачевић буде градоначелник Никшића - рекао је Мандић, на шта се заорила песма.

- И поред чињенице што су сви били против нас, иако су многи покушавали да покажу да немамо снаге и идеја, ево сада сваки грађанин је имао прилику да се увери колико смо ми снажни и колико можемо да урадимо. Ова власт већ од сутра креће да ради за грађане Никшића - истакао је лидер ДФ, и апеловао на људе да се разиђу након обраћања грађанима.

Након Мандића, обратио се носилац листе коалиције "За будућност Никшића" Марко Ковачевић.

- Драга браћо и сестре, желим да вам се захвалим на подршци, али то је само мали део мозаика борбе коју су наши родитељи водили против Мила Ђукановића у овом граду. Мени је драго што је наша коалиција замајац промена које су се десиле у нашем граду - рекао је Ковачевић.

Он је потом истакао да се никада неће одрицати људи са којима је раме уз раме победио ДПС у Никшићу.

- Бићу председник Општине Никшић као представник коалиције "За будућност Никшића" и ниједне друге коалиције. Ти људи су били језгро борбе против режима у последњих 30 година. 

Ковачевић је рекао да му је само једна ствар сада нејасна.

- Не знам ко то више неће хапсити Србе по Никшићу и докле се то чује да нема више ДПС-а - запитао је шаљиво Ковачевић, на шта су сви присутни запевали: "Нек се чује до небеса, нема више ДПС-а, Мило лопове, Мило лопове".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)