ШЕШЕЉ ОБУЗДАВАО СУЗЕ: Лидер радикала умало заплакао због неправде која погађа српство у Црној Гори и најавио - Мило, ово ти је крај! (ВИДЕО)

Novosti online

14. 03. 2021. у 10:07

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ емотивно је најавио крај владавине Мила Ђукановића у Црној Гори.

ШЕШЕЉ ОБУЗДАВАО СУЗЕ: Лидер радикала умало заплакао због неправде која погађа српство у Црној Гори и најавио - Мило, ово ти је крај! (ВИДЕО)

Фото: Пинк ТВ Принтскрин

Шешељу је прво пуштен видео-снимак песме "Онамо, 'намо".

- Ово је песма коју је спевао лично краљ Никола, а ово су снимци црногораца из Првог балканског рата. Дакле, Црна Гора је све време, и кад је била једина слободна српска територија, она је била српска спарта. Кад год би Срби, било где кренули на устанак, ето и црногорских Срба да им притекну у помоћ. То је било и у Херцеговачком устанку, Првом балканском рату... Тридесетхиљада црногорских Срба погинуло је под Скадром и то највише старијих људи, стараца који су хтели да погину на Скадру. И сад да се појави неко у Црној Гори, морам да будем узбуђен у том тренутку... - рекао је Шешељ и застао да отпије гутљај воде, како не би заплакао.

- Појавио се неко да погази те српске традиције и Црну Гору поведе путем издаје. Томе је дошао крај! Вечерас ћемо овом победом означити крај Мила Ђукановића. Крај највеће издаје у историји Црне Горе. Зато мислим да ће цело српство вечерас бити обрадовано - изјавио је председник СРС.

Лидер радикала је рекао да је Мило Ђукановић претворио Црну Гору у мафијашку државу по налогу западних сила због тога што му је претила дугогодишња робијa због оптужнице у Италији. 

- Он је сам крив што се довео у такву ситуацију. Све дубље и дубље је тонуо у издају. Био је радикалнији од Момира Булатовића и Светозара Маровића - рекао је Шешељ и додао да је Брано Мићуновић моћнији од Мила Ђукановића и да се Црна Гора не може ослободити од мафије док се не реши њих двојице.

Председник СРС је рекао да је Мило упориште српске мафије. 

- Кавачки клан и клан Вељка Беливука су његови. Мило Ђукановић има инструменте који делује у Србији. Овај атентат на Даку Давидовића је вероватно био атентат на владику Јоаникија - рекао је председник СРС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)