КОВАЧЕВИЋ НА ВИТАЛЦУ: Коалиција “За будућност Никшића” је већ победник избора!

В.К.

10. 03. 2021. у 15:12

КОАЛИЦИЈА "За будућност Никшића" наставила је победничку кампању на Виталцу. Испред покрета „За живот Никшића“ присутним мештанима се обратио др Угљеша Урошевић.

КОВАЧЕВИЋ НА ВИТАЛЦУ: Коалиција “За будућност Никшића” је већ победник избора!

Фото: В.К.

- Нисмо ми ти који су непријатељи државе. Нисмо ми ти који рушимо систем. Ми смо ти који смо сачували државу од оних који су је скоро оглодали до коске - рекао је Урошевић и додао, да није било промена 30. августа, не би ни кости остале.

Владимир Шћепановић је нагласио да ће политички непријатељи морати да одговарају за пљачке, хапшења, прогоне и сва друга непочинства.

- Када ви, мештани Виталца, овде поставите таблу на којој ће писати Никшић – привредни, културни и спортски центар Црне Горе, тада ћемо сви бити срећни, и ми и наше породице и породице наших политичких противника, казао је он.

Потпредседница Демократске народне партије и посланица у Скупштини Црне Горе, Маја Вукићевић, истакла је да јој је веома жао што ће Скупштина остати без једног сјајног говорника, њеног колеге, Марка Ковачевића:

- Зато ћете ви добити једног одличног и посвећеног градоначелника, који је спреман да буде први међу једнакима, као што је то увек био, то ви најбоље знате, на свакој литији и на сваком протесту, казала је Вукићевић, док је функционер Нове српске демократије Милутин Ђукановић осудио досадашње понашање Електропривреде Црне Горе.

- Само један пројекат који може да се реализује у наредне три године, а може да повећа производњу ХЕ „Перућица“ за преко шездесет процената, решиће све проблеме што се тиче плављења читавог никшићког поља, поручио је Ђукановић и додао да ће се вредност имања знатно повећати и да ће мештани моћи да се баве пољопривредом и земљорадњом.

Носилац листе коалиције За будућност Никшића, Марко Ковачевић, поздравио је мештане Кочана и Виталца.

- Открићу вам једну истину, ми смо већ победили. ДПС је далеко испод 30 одсто, а ми смо премашили 40 процената. Ако се будемо добро потрудили, ако дамо, заиста, све од себе до недеље, ми можемо да будемо апсолутни победник ових избора. То не значи да ми хоћемо и желимо сами да вршимо власт. Ми поштујемо све оне грађане који дају поверење и другим странкама и коалицијама у Никшићу, а који желе промене - закључио је Ковачевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)