ГАЂАЛИ ГА ФЛАШАМА И КАМЕНИЦАМА: Скандал у Жупи, присталице ДПС напале активисту Демократске Црне Горе!

В. К.

01. 03. 2021. у 20:49

ПРИСТАЛИЦЕ ДПС-а, које су данас пристигле из целе Црне Горе, током своје „мирољубиве“ и „патриотске“ вожње градом, напале су активисту Демократа, Бранка Мушикића, у Жупи, на чијем се имању налази билборд коалиције „Мир је наша нација“.

ГАЂАЛИ ГА ФЛАШАМА И КАМЕНИЦАМА: Скандал у Жупи, присталице ДПС напале активисту Демократске Црне Горе!

Фото: Принтскрин

Наиме, присталице ДПС-а покушале су да сруше билборд који се налази на имању Мушикића, а на шта је он реаговао у покушају да их спречи у насртајима на његову имовину. Том приликом су Мушикићу упућене најпримитивније увреде након чега су „патриоте“ прешле на гађање Мушикића флашама и каменицама услед чега су настала оштећења на његовој имовини, саопштавају из Демократске Црне Горе.

Осим тога, наводе, присталице ДПС-а су каменовале билборд на којем је фотографија Мома Копривице, носиоца листе коалиције „Мир је наша нација“ а што се, како оцењују, може тумачити и као мафијашка порука будући да се у колони „патриота“ налази прегршт безбедносно интереснатних особа.

- Највише забрињава то што је полиција реаговала тек када је умало дошло до физичког обрачуна а све остало мирно посматрала. Очигледно је да се мржње, нетолеранције и антицивилизацијских вредности присталице остатака пораженог режима неће отарасити све док им идоли попут Брана Мићуновића, Зорана Лазовића и остале криминалне булументе слободно шетају Црном Гором. Због оваквих ствари, и свега онога на шта је „Европска мафија за Никшић“ спремна да учини не би ли ширила страх, 14. марта морамо оверити побједу од 30. августа како бисмо једном за свагда раскрстили са мафијом и њеним политичким крилом - закључиле су Демократе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)